top of page

Meli Melo – Paris se alătură Made in Womania


Meli Melo – Paris se alătură Made in Womania

Made in Womania este o inițiativă unică bazată pe conceptul de cooperativă, care a fost creată și lansată de BWFR. Cooperativa reunește mai mult de 130 de designeri talentați (de la haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi și alte elemente care fac parte din categoria arte si meserii), toți fiind femei de afaceri din România care promovează arta handmade. Made in Romania și BWFR concep și organizează propriile târguri cu scopul de a promova colaborarea dintre artizane și marile lanțuri de magazine. BWFR are în portofoliul său alte 4 târguri organizate care s-au bucurat de un mare succes, ultimul având loc în Jolie Ville Mall și fiind creat în jurul temei de Crăciun.

Meli Melo – Paris este unul dintre cele mai importante brand-uri de bijuterii si accesorii fashion din Romania care a lansat o campanie specială de mărțișor prin care susține designeri și micii producători români. Parteneriatul cu Business Women Forum Romania și Made in Womania oferă femeilor oportunitatea de a-și materializa visele și a transpune pasiunea pentru frumos în creații unice pentru femei. Campania lansată pentru luna martie susține dezvoltarea creatoarelor românce de accesorii, prin facilitarea colaborării dintre acestea și importanți distribuitori, păstrând, în același timp, linia fină dată de originalitatea lor. Bijuteriile care fac parte din capsula de colecție a Meli Melo – Paris sunt reprezentative pentru comunitatea de artizane din România și au drept scop promovarea accesoriilor handmade. Mai mult decât atât, acest parteneriat vine în susținerea misiunii organizației BWFR de a crea o comunitate de femei de afaceri care să își dezvolte afacerea prin crearea de noi oportunităților de colaborare.

Business Women Forum Romania își propune să largească perspectivele profesionale a membrelor sale, de aceea Made in Womania va fi un evenimnt periodic în cadrul căruia un număr din ce în ce mai mare de femei talentate vor putea să își expună minunatele accesorii și articole vestimentare.

BWFR este o organizație non-profit dedicată femeilor antreprenor, manageri de companii, proprietari de ONG și femeilor ambițioase care investesc în dezvoltarea lor personală și profesională. Despre BWFR, respectiv Made in Womania și parteneriatul cu Meli Melo - Paris, Osnat Peled, președinta organizației, spune:

" Unul dintre principalele obiective ale BWFR este de a promova colaborarile de business intre designerii nostri si marii retaileri. Suntem foarte incantate ca Meli Melo a creat aceasta minunata colaborare ce promoveaza sub umbrela lor creatii originale si artiste unice. Prin aceasta, Meli Melo creeaza pentru ele o oportunitate extraordinara de a se face cunoscute de catre un public-tinta mai numeros si de a deveni un model de urmat si pentru alti artisti "

Alina Mitrica, online marketing manager - Meli Meli PARIS spune:

" Ne bucuram sa ne alaturam proiectului Made in Womania, sustinand feminitatea, frumusetea si antreprenoriatul romanesc. Vom continua cu acest proiect pe tot parcursul anului, incercand sa activam cat mai multe femei designer si mici antreprenori din Romania. Ne dorim ca aceste exemple sa reprezinte un model pentru femei din intreaga tara, care doresc sa isi inceapa o activitate pe cont propriu sau au deja una, dar sunt la inceput de drum. Colaborarea cu o retea de retail este diferita de activitatea lor obisnuita, dar este cu siguranta o provocare"

Puteti gasi aici colectia "Made in Womania" pentru martisor -

https://melimeloparis.ro/produse/creat-in-romania.html

0 comments
bottom of page